Het begin van ons verhaal

oprichter van (Aliyan) Merk&CEO  

Welkom bij het inspirerende verhaal achter Aliyan, een bloeiend modemerk opgericht door de gepassioneerde ondernemers Ahmad Fadel Ali en Suzane Torosyan. De naam Aliyan is een perfecte samensmelting van hun achternamen - een weerspiegeling van hun gezamenlijke inzet voor het creëren van iets buitengewoons.

Wie zijn wij?

Vanwaar het naam Aliyan?

Ahmad Fadel Ali en Suzane Torosyan, twee creatieve geesten met een gedeelde liefde voor mode, bundelden hun krachten om een uniek merk te vormen. Hun reis begon met een gedeelde visie: het leveren van hoogwaardige kleding met  stijlen betekenis. De naam Aliyan, afgeleid van de combinatie van "ALI" van (Ahmad Fadel (Ali) en "YAN" van (Suzane Toros(yan), symboliseert niet alleen hun samenwerking, maar ook de eenheid en diversiteit die in hun creaties tot uiting komen.

Binnenkort..

Aliyan Hoodie collectie.

Met toewijding aan vakmanschap en oog voor detail hebben Ahmad en Suzane Aliyan opgebouwd als een merk dat verfijnde, eigentijdse kleding levert. Hun collecties weerspiegelen niet alleen de laatste modetrends, maar ook de unieke stijl en persoonlijkheid van degenen die ze dragen. 

Nu beschikbaar op onze online website, nodigen we je uit om de wereld van Aliyan te ontdekken. Ontdek stijlvolle kledingstukken die niet alleen de trends volgen, maar ook een verhaal vertellen. Bij Aliyan gaat het niet alleen om kleding; het gaat om het vieren van individualiteit en het omarmen van de kracht van samenwerking. 

Dus, kom en word deel van het Aliyan-verhaal. Ontdek mode die meer betekent dan alleen stof en stiksels. Ontdek de unieke fusie van Ahmad Fadel Ali en Suzane Torosyan - ontdek Aliyan.